+45 33 21 83 11 info@ff-gs.dk

Behandlingsforsikring

Forside » Arbejdsskadeforsikring » Behandlingsforsikring

Behandlingsforsikring

Såfremt forsikringen ikke er fravalgt, er alle medlemmer, der har tegnet en arbejdsskadeforsikring eller en fiskeriulykkesforsikring i Fiskernes Forsikring G/S, omfattet af en kollektiv behandlingsforsikring i Codan. Derudover er alle medlemmets ansatte tillige omfattet af ordningen.

Forsikringen er en heltidsforsikring, der gælder i alle døgnets 24 timer, både på arbejdet og i fritiden. Endvidere dækker forsikringen nye som gamle lidelser straks fra tegning. Forsikringen dækker udgifter til behandling af sygdomme, som enten kan kureres eller bedres varigt.

I forbindelse med Finansloven 2012 bortfaldt skattefriheden på sundheds/behandlingsforsikringer. Ændringen i lovgivningen betyder, at personer, der er omfattet af Fiskernes Forsikring G/S behandlingsforsikring, skal beskattes af værdien af præmien for behandlingsforsikringen. I 2016 udgør præmien, der skal betales skat af, pr. person 160 kr. om året, eller 0,44 kr. pr. dag.

En nøjagtig beskrivelse af forsikringsdækningen findes i produktinformation samt forsikringsbetingelser nedenfor.

Kontakt os nu!

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud!