+45 33 21 83 11 info@ff-gs.dk

Få et uforpligtigende tilbud på Fiskefartøj

Tilbuddet er at betragte som en indikation. For at tegne forsikringen hos Fiskernes Forsikring kræver det, at der udfyldes en begæring, som efterfølgende skal godkendes på vores hovedkontor. Endvidere kræver vi en besigtigelse, hvor en af vores medarbejdere gennemgår fartøjet sammen med fartøjets ejer således der opnås enighed om forsikringssummer og forsikringsbetingelser.

Personlige oplysninger


Fartøjet


Forsikringen


(kun aktuelt, hvis fartøjet medtager betalende passagerer)


Få et uforpligtigende tilbud på Erhvervsfartøj

Tilbuddet er at betragte som en indikation. For at tegne forsikringen hos Fiskernes Forsikring kræver det, at der udfyldes en begæring, som efterfølgende skal godkendes på vores hovedkontor. Endvidere kræver vi eventuelt en besigtigelse hertil, hvor en af vores medarbejdere gennemgår fartøjet sammen med fartøjets ejer således der opnås enighed om forsikringssummer og forsikringsbetingelser.

Personlige oplysninger


Fartøjet og forsikringen


(kun aktuelt, hvis fartøjet medtager betalende passagerer)


 

Få et uforpligtende tilbud på Lystbåd eller Fritidsfiskefartøj

Tilbuddet er at betragte som en indikation. For at tegne forsikringen hos Dansk Fartøjsforsikring, en del af Fiskernes Forsikring g/s, kræver det, at der udfyldes en begæring, som efterfølgende skal godkendes på vores hovedkontor. Endvidere kan vi kræve en besigtigelse, hvor en af vores medarbejdere gennemgår fartøjet sammen med fartøjets ejer således der opnås enighed om forsikringssummer og forsikringsbetingelser.

NB! Værdi af fiskeredskaber, garnhaler eller trollingudstyr som ønskes medforsikret kan anføres under yderligere oplysninger… 

Personlige oplysninger


Fartøjet og forsikringen


(Maks 500.000kr.)


Øvrige oplysninger


Yderligere oplysninger som skønnes at kunne have betydning for forsikringen:

 

Få et uforpligtende tilbud på arbejdsskadeforsikring

Personlige oplysninger


Andre oplysninger


Bestil bundsyn

Personlige oplysninger


Andre oplysninger


Kontakt os nu!

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud!